group trips

Valhaj & Vithaj, Mexiko 27 jul - 11 aug 2016

 White Shark, Guadalupe


Just nu kan du få hela 4000 SEK i rabatt på originalpriset på dessa resa. Endast 3 platser kvar, boka nu på info@scubatravel.se eller 0301-22 100.


TVÅ VÄRLDSHAV. Två havsjättar på en och samma resa. Två helt olika platser båda unika på sitt sätt. Följ med och besök två olika hav som kramar om Mexiko tillsammans med marinbiologen och UV-fotografen Anders Salesjö på en oförglömlig resa i klarblått vatten. 

  • Storvilt med stort S
  • Möt vithaj i Guadalupes klara vatten
  • Fridykning med valhaj
  • Världens största fisk
  • En undervattensfotografs våta dröm
  • Bo bekvämt på liveaboard
  • Marinbiologi & fotoworkshop med Anders Salesjö

Resan består av två delar som båda är unika på sitt sätt. Du börjar med valhajssnorkling i närheten av Cancun i Mexikanska golfen. I anslutning Vll den lilla ön Isla Mujeres samlas årligen en mängd valhajar för att frossa på fiskägg. Detta erbjuder en unik upplevelse där du under fem dagar kommer få uppleva hundratalet närgångna valhajar i blått, klart vatten.

Sedan flyger du västerut över Mexiko för att dyka längs Stillahavskusten. Här mönstrar du på liveaboardbåten Nautilus Explorer för att under fem intensiva dygn få uppleva burdykning med vithaj. Dykningen sker vid den mexikanska ön Guadalupe, i vatten med mycket goda siktförhållanden. För att få så många olika perspektiv som möjligt av vithajarna kommer vi använda oss av både nedsänkta och flytande burar och du har även chans att gå ut utanför buren. Kika gärna på filmen nedan för att se hur detta går till.

Önskar du enbart följa med på vithajs-delen av resan så går det alldeles utmärkt, pris och information hittar du i PDF:en nedan.


Klicka här för att se pris samt läsa alla detaljer om resan (PDF)

 

facebook Klicka här för att komma till
 resans event på facebook, 
 där du får löpande
 nyheter kring resan!


dyk med vithaj

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.