special

Unika resemål

Söker du en unik och väldigt speciell resa? Kanske för en smekmånad, födelsedagspresent eller helt enkelt en drömresa som du bara gör en gång livet? Vi har valt ut resmål som ger dig det ”lilla extra”, från det tropiska paradiset Wakatobi till de sägenomspunna Galapagos-öarna.

#

Wakatobi

På en liten ö 1000 km nordost om Bali ligger en resort som många har på sin önskelista att besöka – Wakatobi Dive Resort. Ganska få dykare har haft det stora nöjet att glida fram längs de orörda korallreven, att uppleva de enorma fiskstimmen, att gå på strövtåg längs vita stränder och att njuta av de delikata maträtter som serveras. Det här är så långt från en charterresa som du kan komma, res och upplev paradiset!  
Läs mer här...

#

Newfoundland

Gillar du äventyr och naturupplevelser? Förutom dykning så har den här klippiga ön på Kanadas östkust massor att erbjuda. Paddla kajak längs den vackra kustlinjen bland valar och isberg eller varför inte snorkla bland dem? Dyk på välbevarade vrak från andra världskriget eller vandra i fantastiska Gros Morne National Park. Lokalbefolkningen kommer att underhålla dig och naturen kommer att inspirera dig. 
Läs mer här...

palau

Palau

Vad är det som gör Palau så unikt? Är det att du kan snorkla i Jellyfish lake med tusentals maneter som inte bränns? Är det kanske Rock Islands som har formats av lämningar från forntida korallrev?  Öarna som är klassade som världsarv omges av fantastiska rev som kan utforskas av både dykare och dig som föredrar att snorkla. Lägg till möten med hajar och mantor och du har en dykresa i världsklass!

Läs mer här...

galapagos

Galapagos

Darwin gjorde öarna kända, men det är den häpnadsväckande naturen som gör att så många vill besöka Galapagos. Här kan du möta allt från de gigantiska landsköldpaddorna och pingvinerna till stora stim med hammarhajar, havssköldpaddor, valhajar och många arter av valar. Gör dig beredd på ditt livs naturupplevelse!

Läs mer här...

tanzania

Tanzania

Den ultimata upplevelsen – lejon, giraffer, valhajar, korallrev och stränder med kritvit sand! Börja resan med en enastående safari, fortsätt till Mafia Island för möten med valhaj och avsluta drömresan med en avslappnande vistelse på kryddön Zanzibar. Med kombinationen av den Afrikanska maten, minimal tidsskillnad och en häpnadsväckande natur på land och i havet, så är Tanzania den perfekta destinationen för både dig som dyker och dig som hellre stannar på land!
Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.