Show / Hide Map Markers

compasss
last minute deals news liveaboard departure groups

Dive Sights - Vad vill du se?

#

Topp 5 Vrakdestinationer

Oavsett om du är en erfaren vrakdykare som tycker att fiskar bara är i vägen eller om du nyligen har upptäckt charmen med att utforska rostiga stålvrak, så har vi en mängd olika resmål att erbjuda dig. Många av de allra bästa vraken för både tekniska dykare och sportdykare härrör sig från världskrigen. Här har du Scuba Travel´s topp 5 när det gäller resmål för vrakfantaster.

 

Läs mer här...

#

Topp 5 Korallrev och väggdyk

Valet av resmål brukar ha med tid och budget att göra. Ett levande och vackert korallrev är något som alla kan njuta av att dyka på, från professionella UV-fotografer till snorklande familjer. Här har du en lista med några av Scuba Travel´s favoriter när det gäller korallrev.

 

Läs mer här...

#

Topp 5 Wildlife Encounters

Många dykare har en ”bucket list”, med önskemål och drömmar om vad de vill se under ytan. För väldigt många så toppas ofta dessa listor av olika hajarter, manta och valhaj. Vi har därför satt ihop en ”topp-fem-lista” på destinationer som erbjuder dykare, i många fall även ickedykare, en fantastisk blandning av möten med fantastiska marina varelser.  


Läs mer här...

#

Unika Resemål

Söker du en unik och väldigt speciell resa? Kanske för en smekmånad, födelsedagspresent eller helt enkelt en drömresa som du bara gör en gång livet? Vi har valt ut resmål som ger dig det ”lilla extra”, från det tropiska paradiset Wakatobi till de sägenomspunna Galapagos-öarna.  

 

Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.