galapagos sky

Galapagos Master

Det snabbt växande företaget World Wide Dive and Sail har på några få år blivit världsledande vad det gäller liveaboard-dykning. Deras Siren-båtar är kända för att hålla en mycket hög standard och anses av många vara vara bland de absolut bästa operatörerna på marknaden. Männen bakom World Wide Dive and Sail, Jan and Frank van der Linde, har nu bestämt sig för att även etablera sig på Galapagos. På Galapagos är dock inte segelbåtar av Siren-typ det bästa konceptet för en liveaboard. Man startar därför upp ett nytt företag kallat Master Liveaboard. Galapagos Master är den första av en serie liveaboard-båtar inom Master Liveaboards. Båten pågår vintern och våren 2015 en stor renovering (fler bilder kommer att dyka upp när detta är klart).

Galapagos Master

Ombord på Galapagos Master finns plats för totalt 16 dykare fördelade på nio rymliga och toppmoderna hytter. Precis som World Wide Dive and Sail gör Master Liveaboards en extra satsning på undervattensfotografer och deras specifika önskemål. I aktern finns ett väl tilltaget kamerautrymme där du kan förvara och arbeta med din kamera mellan dyken. Här finns rikligt med eluttag av amerikansk modell samt torra förvaringslådor där du som fotograf kan ha extra portar och linser. I den väl tilltagna salongen kan vi alla samlas kring en stor plasma-TV för att lära oss mer om djurlivet eller se på varandras bilder.

Galapagos Master deckplan

 
book now

Boka nu

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

departures

Avgångar
& priser

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.