undersea hunter

Undersea Hunter - Cocos Island

Expeditionsfartyget Undersea Hunter byggdes i Florida 1968 och användes i tjugo år som stödskepp för ubåtarna. Hon arbetade huvudsakligen i Bahamas och Karibien. Hon slutförde hundratals utredningar och fotouppdrag och hon var ett stödfartyg i James Bond filmen "License to kill".

undersea hunter

Hon blev uppköpt av Undersea Hunter 1990 och hon gjordes om till liveaboardbåt med tillstånd att ta 14 passagerare. Det finns luftkonditionering i hela båten och varje hytt har sin egen fjärrkontroll. Hytterna är dubbelrum och har egen dusch och toalett.

Salongerna är bekväma och rymliga. Det finns också ett bibliotek med en mer personlig och avslappnad atmosfär. Det finns även TV, VCR, DVD och dator för att låta gästerna titta på deras skörd av undervattensbilder. För dem som föredrar att vara ute i solen så finns det bekväma solstolar att slappna av i på det stora soldäcket.

Menyn ombord erbjuder en utsökt kombination av den amerikanska och lokala kokkonsten. Rätterna är generösa, varierade och välbalanserade. Det är färsk tropisk frukt, salad, fisk, kyckling, kött och mycket mer. Allt förberett och tillagat på en mängd olika sätt av en av de fantastiska kockarna.

Tekniska specifikationer

  • Längd: 28m
  • Bredd: 7,4m
  • Hytter: 7 st med enkelsängar och en svit
  • Passagerare: 14
  • Besättning: 8
  • A/C: Genomgående
  • Navigation: GPS, Radar, ekolod, VHF
  • Extra: Pro- lab för bearbetning av video och kamera, multimedia system, nitrox och rebreather

 

Resrutt

Resan från San Jose, Costa Rica, till Cocos Island tar mellan 32 och 36 timmar. Den första resdagen kan tillbringas med att slappa i solen, göra iordning din dyktrustning eller så kan du lära känna de andra passagerarna ombord på båten.

De följande sju dagarna kommer att spenderas med att dyka runt omkring Cocos Island. Vanligtvis görs tre dyk om dagen. Dykplatser runtom Cocos inkluderar Manuelita Outside, som består av flera olika putsarstationer som lockar till sig hammarhajar, och Dirty Rock är också en av de primära dykplatserna som gör att dykare ofta återvänder till Cocos Island. Denna dykplats bjuder på spektakulära klippformationer och en väldigt rik undervattensfauna.

Notera: Cocos är ett dykresemål för erfarna dykare, dykare som har vana av att dyka i strömt vatten. Ön ligger långt ute i havet och det tar två dagar att segla till närmsta tryckkammare.

Click Here to view this 360 tour in full screen mode.

 
book now

Boka nu

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

departures

Avgångar
& priser

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.