wildlife calendar

Okeanos Aggressor, Cocos Island

Okeanos Aggressor är en 33-meters yacht byggd och driven för komfort, säkerhet och stabilitet. Hon är dieseldriven, kryssar på 10 knop och har 110 volt ström ombord. 22 gäster bor bekvämt i nio dubbelhytter och en fyrbäddshytt. Varje hytt är luftkonditionerad och har en privat toalett med dusch samt förvaringsutrymme för ditt bagage.

Ombord på Okeanos Aggressor finns en rymlig salong, soldäck, vilstolar, solstolar, bar och grill. Hon erbjuder kompletta faciliteter för digital fotografering inklusive en dator för nedladdning av bilder. Hon har en laddningsstation och ett stort kamerabord för din kamera och videoutrustning.

Frukost, lunchbuffé och elegant förberedd middag serveras dagligen samt lättare mellanmål. Drycker (alkoholhaltiga och alkoholfria) är kostnadsfritt ombord. Båten är utrustad med hårtork i varje hytt. Sängkläder byts mitt i veckan och nya handdukar placeras i varje hytt vid behov.

Besättningen på Okeanos Aggressor gör sitt yttersta för att du ska trivas ombord. När det är dags för dykning så kan du välja att dyka tillsammans med en av resenärerna eller med en från besättningen. Det finns gott om lagringsutrymme för din dykutrustning i ditt personliga skåp. Okeanos Aggressor har 12 L flaskor, viktbälten och vikter till alla dykare och samtliga flaskor har Yoke koppling, inga DIN kopplingar finns ombord, medtag adapter. Det finns ett begränsat antal 15-litersflaskor tillgängliga till extra kostnad, så meddela oss innan om du önskar hyra en sådan. Dykfaciliteterna ombord inkluderar även Nitrox (obegränsat antal fyllningar kostar USD 150 för 10 nätters charter).

Video

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.