pacific diving

Dykdestinationer Stilla havet

Våra väl valda dykdestinationer i Stilla havet representerar vad det oftast är, en chans i livet att få dyka med stora pelagiska djur. Vårt program har utvecklats för att maximera möjligheterna att få upplevelser som de flesta bara får se sittande i TV soffan. I våra skräddarsydda äventyr tar vi dig till platser som du från början endast känner till från National Geographic, tidningar och film. Du får dykning med riktiga äventyr.

 

Välj Din Destination

#

Cocos Island - Costa Rica

I Stillahavet, 482 km sydväst om Cabo Blanco, Costa Rica ligger den kända ön Cocos marinpark. En mycket vacker ö och som upptagen på världsarvslistan är det kronjuvelen av Costa Ricas många nationalparker. Cocos har en oregelbunden kustlinje och är ca 24 kvadrat km.

 

Läs mer här...

#

Galapagos Islands - Ecuador

Ungefär 1 000 km utanför Ecuadors kust ligger Galapagos öarna, som har upplevt en total isolering från resten av världen i miljontals år. Det är 19 öar och dussintals av kobbar och vulkaniska klippor. Landytan är knappt 5 kvadrat km utspritt på drygt 32 kvadrat km havsyta. 


Läs mer här...

#

Guadalupe

I augusti och september följer Solmar V med de väldiga rovdjuren till Guadalupeöarna, som snabbt har blivit den bästa platsen i världen där man kan dyka med vithajar i specialbyggda burar.   

 

Läs mer här...

#

Socorro

Den här resan leder ca 400 km söder om Los Cabos till östra delen av Revillagigedos öarna i Stilla Havet, mer känt som Socorro öarna. Här ges dykare möjlighet att dansa med stora Manta rockor, leka med delfiner, sju olika hajarter att parera, då och då få uppleva närheten av hitkommande knölvalar. Detta är äventyrsdykning i fjärran när den är som bäst.

 

Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.