Seastar - Watersports

Seastar Watersports grundades 1991 och var då Aqabas första PADI Instructor Development Centre och har varit under brittisk ledning sedan dess. De har utbildat tusentals dykare från hela värden, allt från nybörjar- till instruktörsnivå och även många olika organisationer såsom brittiska försvaret samt lokala och internationella företag.

Seastar erbjuder ett komplett utbud av PADI-kurser med allt på nybörjar- till professionell nivå, och tekniska TDI-kurser upp till advanced Trimix. Tillsammans med PADI-kurserna erbjuder de landbaserad dykning, guidade tekniska dyk samt båtdykning på begäran. Vare sig du är på semester och vill utforska dykningen i Röda Havet, gå en PADI-kurs eller ge dig på teknisk dykning, så kan Seastar hjälpa dig! Upplev Röda havets vackra undervattensvärld utan att behöva trängas med de stora folkmassorna. Seastar garanterar dig den bästa professionalismen, högsta säkerheten och bästa dykningen Aqaba har att erbjuda!

 
Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se