Mövenpick Hotel - Aqaba

I centrala Aqaba med utsikt över Röda havet, ligger Mövenpick Resort & Residence, en högklassig resort. Denna arkitektoniska fröjd har en blandning av europeisk och arabisk design, med en känsla av storhet och lyx. Hotellets femstjärniga faciliteter inkluderar en privat strand, 4 pooler, en mängd restauranger och rekreationsanläggningar samt enastående service.

movenpick

Alla 296 rum, sviter och lägenheter har individuell luftkonditionering och uppvärmning, satellit-TV, direkttelefon med röstbrevlåda, fri Wi-fi på hela resorten, kaffe och tekokare, hårtork, kostnadsfri minibar och ett säkerhetskåp.

movenpick2

För familjer finns lyxiga lägenheter belägna precis intill poolen. Det finns även studios, 2 rums lägenheter och tvåvånings lägenheter med 3 eller 4 rum.

De påkostade sviterna har ytterligare bekvämligheter och en balkong/terrass där du kan njuta av en enastående utsikt över landets världsberömda arkeologiska platser, Aqabaviken och grannländerna. Som boende på hotellet har man fri tillgång till hotellets alla faciliteter.

Mövenpick Hotels & Resorts driver två utmärkta hotell i Aqaba, bara 20 kilometer och 15 minuter från varandra. Mövenpick Resort & Residence Aqaba, beläget i centrum av Aqaba, eller Mövenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba, som ligger i den nya och exklusiva semesterorten Tala Bay. 

Rumfacilitieter:

  • Luftkonditionering
  • TV (LCD), Satellit
  • Telefon
  • Wifi
  • Minibar
  • Säkerhetsskåp
 
Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se