Egypt Red Sea Liveaboard Diving

Liveaboards i det Egyptiska Röda havet

Ett av de bästa sätten att utforska vår undervattensvärld är att bege sig ut på en s.k. liveaboard-kryssning. Du åker direkt från flygplatsen till båten som ska vara ditt hem under en fantastisk tid tillsammans med andra glada dykare.  För dig som älskar dykning är detta något alldeles extra och du kommer att besöka orörda dykplatser som vanliga dagsutfärdsbåtar aldrig når.  Detta är vår egen absoluta favorit!

Läs mer om detta under våra olika program. Vad du än väljer kan vi garantera en upplevelse som du aldrig glömmer.

thistlegorm 3d tourLiveaboard Program

northern safaris

Safaris i norr

Alla dessa safaris avgår från antingen Hurghada eller Sharm el Sheikh. Till norra Röda Havet räknar vi allt norr om Brothers och upp till Tiran och Suezkanalen. Det finns flera olika safaris som genomförs i norra Röda Havet och ni hittar dessa här på vår hemsida och kan läsa om vad som är speciellt med var och en av dem.  

 

Läs mer här...

 

southern safaris

Safaris i södra

Dessa safaris avgår från antingen Safaga, Marsa Alam eller Hamata. Till södra Röda Havet räknar vi allt söder om Brothers och ned till Sudans landsgräns. Det finns flera olika safaris som genomförs i södra Röda Havet och ni hittar dessa här på vår hemsida och kan läsa om vad som är speciellt med var och en av dem. 

 

Läs mer här...

 

northern wrecks

Vrak i norr

Älskar du vrakdykning? Då ska du absolut dyka i norra Röda Havet. Upplev några av Egyptens mest välkända vrak som Thistlegorm, Giannis D, Rosalie Møller and Million Hope. Klicka här nedan för att läsa mer om varje vrak.

Läs mer här...

#

Vrak i södra

Södra Röda Havet är mest känt för rev och väggdykning, men även här finns några fascinerande vrak. Några exempel på dessa är Numidia, Aida, Hamada och Maidan. Klicka här nedan för att läsa mer om varje vrak.

Läs mer här...

 

 

 
book now

Boka nu

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

anchor

Vad är en Liveaboard?

departures

Avgångar
& priser