Marsa Shagra dykcamp - Egypten

Marsa Shagra dykcamp erbjuder fyra olika typer av boende. Du kan välja mellan
att bo i enkla tält för att få den äkta eko-dyk upplevelsen. Föredrar du att bo lite bättre och ha din egen toalett och dusch rekommenderar vi att du väljer att bo i en chalet.

Tält


Tälten är belägna nära stranden och inuti varje tält, 3,5 x 3,5 meter, finns två sängar med lakan, filtar och en kudde per person. Tälten har el för belysning, till att ladda batterier samt till att använda dator. Tälten har ingen egen toalett utan man använder de gemensamma duscharna och toaletterna med rinnande varmt och kallt vatten.

Royal Tält

shagra1

Dessa är nästan dubbelt så stora som de vanliga tälten och ni kan välja om ni vill ha två enkelsängar eller en dubbelsäng. I Royal tält finns det en fläkt i taket, en liten kyl, garderob och ett bord med stolar. I övrigt gäller samma förutsättningar som de vanliga tälten för el och badrum.

Hut

shagra2

Huts är mindre bungalow liknande stenhus. Denna typ av boende har man använt sig av i öknen mycket länge eftersom de håller sin svala även i öknen. Huts har en fläkt i taket, i övrigt gäller samma förutsättningar som tälten med el och badrum.

Chalet

shagra3

Madyafah är ett 24m ² stort stenhus med rundat tak. Huset är i nubisk stil, vilket är mycket effektiv eftersom det håller sig svalt utan luftkonditionering. Det finns två terrasser med bambustolar och den ena av terrasserna har bergsutsikt, medan den andra är vänd mot havet. Stugorna har takfläkt och egna badrum med kall/varm dusch samt toalett. De är inredda med två sängar, garderob, sidobord och toalettbord med spegel.

I Marsa Shagra finns också 30 stycken Delux Chalets som förutom ovan nämnda faciliteter även har luftkonditionering, en liten kyl och vattenkokare.

 
Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se