Marsa Alam - Egypten

Marsa Alam ligger i södra Egypten och är en populär plats för dykare samt familjer, men med färre antal dykare och besökare än de mer namnkunniga destinationerna Hurghada och Sharm el Sheikh. Marsa Alam finner du precis vid kusten och det är en lugn och rofylld plats. Här kan du fokusera enbart på dykningen eller om du inte är dykare ännu, så är detta en bra plats att börja lära dig. 

Marsa Alam

#

Marina Lodge

Marina Lodge resort ligger endast 10 min från Marsa Alams internationella flygplats. Resorten ligger precis vid vattnet och har utsikt över Port Ghalibs hamn.  Marina Lodge är byggt i en stil som kallas Nubian style, den stil som är typisk för husen i södra Egypten.

 

Läs mer här...

#

Resta Reef

Är du ute efter ett hotell där du får stor valuta för dina pengar? Då ska du välja Resta Reef i Marsa Alam. Detta är ett hotell med perfekt läge vid den privata stranden och bara fem minuters bilfärd från Marsa Alam flygplats. Resta Reef har två pooler, restaurang och strandbar.

 

Läs mer här...

#

Emperor Divers

Emperor Divers är den dykoperatören som vi samarbetar med i Marsa Alam. Dykcenterna i Marsa Alam-området ligger i Marina Lodge samt i Resta Reef resort.  Dykcentret anordnar två båtdyk om dagen, detta så att ni kommer ut en bit och har möjlighet att besöka kända dykplatser som Elphinstone, Marsa Mubarak och Dolphin House Reef.

Läs mer här...

 
 
Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se