Hurghada - Egypten

  • Stort utbud av dykplatser för både nybörjare och erfarna dykare
  • Utmärkt resmål för icke-dykare och familjer med snorkling och utflykter
  • Förläng din liveaboardresa med en vecka i Hurghada

Hurghada är beläget 22 km söder om El Gouna och 270 km norr om Marsa Alam med Röda Havet till öster och bergen till väster. För tre decennier sedan var Hurghada en liten stillsam fiskeby men har numera mer är 40,000 invånare. De flesta av befolkningen arbetar inom serviceindustrin som servar över 1 miljoner soldyrkare och dykentusiaster som besöker området varje år.

Kristallklart lugnt vatten och fascinerande korallrev har gjort Hurghada till Egyptens mest populära turistort med fler än 150 hotell i alla kategorier.  Till skillnad från många andra destinationer i Egypten så har Hurghada dock lyckats behålla sin egyptiska charm. Med utsikt över öknen och Röda Havet kan man spatsera på gatorna, besöka gamla marknader, shoppa eller bara stanna till för en kopp te.

Hurghada

#

Hilton Plaza

Hilton Plaza Resort ligger precis vid stranden, vilket gör resorten perfekt för alla er som vill ha stranden nära och bara njuta av att sola, bada, snorkla och dyka. 

 

Läs mer här...

#

Regina

Regina Hotel ligger precis vid stranden i Hurghada. Resorten har en avslappnad atmosfär som passar perfekt för familjer och har alla faciliteter du kan tänkas behöva för en skön semester.

 

Läs mer här...

#

Sea Garden

Sea Garden har ett mycket centralt läge med utsikt över hamnen som gör det till en idealisk bas för att utforska allt Hurghada har att erbjuda - affärer, restauranger och ett livligt nattliv. 

 

Läs mer här...

#

Hilton Resort

Mitt i hjärtat av den populära turistorten Hurghada ligger Hilton Hurghada Resort med sitt stora område och sin fina havsutsikt. Denna resort har allt du kan önska dig under din semester.

 

Läs mer här...

#

Emperor Divers

Vår samarbetspartners Emperor Divers hittar du i Hilton Plaza resort som ligger nära Hurghadas shoppingområde. Detta är ett perfekt läge som har många av de populära dykplatserna ett stenkast bort. 

 

Läs mer här...

 

 
Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se