Egypt Red Sea Shore Based Diving

Nesima Diving - Dahab 

nesima diving 1

I Nesima Hotel’s faciliteter ligger detta dykcenter som har ett brett utbud av dykaktiviteter. Här erbjuds guidad dykning, nybörjarkurser och vidareutbildning. Safaris med kamel eller jeep och även nattdykning finns på schemat. Naturligtvis finns all utrustning att hyra.

Nesima Diving Center är ett väletablerat dykcenter i Dahab och uppfyller alla krav rörande service, säkerhet och utrustning. Utrustningsfaciliteterna inkluderar två moderna kompressorer, 50 kompletta utrustningspaket och ett separat utrustningsrum för gästernas egen utrustning. För jeep safaris har man 4st fyrhjulsdrivna fordon som är utrustade med all säkerhetsutrustning och dykutrustning i reserv. 

Dykkurser

Är du inte dykare och vill prova på undervattensvärlden för första gången, eller vidareutbilda dig. Då erbjuds PADI utbildning på alla nivåer upp till och med Divemaster. All utbildning genomförs professionellt enligt standards med bibehållet nöje för eleven. Man kan som regel hantera alla stora europeiska språk samt arabiska.  

 
Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.

book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se