truk lagoon

Truk Stop Hotel i Truk Lagoon

stop1 stop2

Dina värdar, Bill och Kiki Stinnett, byggde, äger och driver Truk Stop Hotel och dykcenter. Detta amerikanska/Chuukese paret gifte sig 1979 och har skapat denna oas i Mikronesien som riktar sig mot dykresenärer som kommer till Chuuk. Oftast känns det mer som ett B & B än ett hotell eftersom man ofta ser deras barn och barnbarn på hotellet.

Truk Stop Hotel & dykcenter sysselsätter cirka 40 personer bestående av lokala chuukeser, FSM medborgare från olika länder, filippiner samt en del personal från andra länder. De är stolta över att ha vänlig och professionell personal med goda kunskaper i engelska som tycker om att arbeta med deras gäster och andra besökare som kommer till Chuuk.

Truk Stop Hotel har en mängd välutrustade rum att välja mellan och alla har luftkonditionering, privat badrum, kylskåp, telefon, garderob, takfläkt samt tv med dvd-spelare.

stop3 stop4

Truk Stops restaurang är öppen varje dag mellan 06:00 - 22:00 och erbjuder ett brett utbud av rätter vid både frukost, lunch och middag till rimliga priser. Gästerna kan välja på att sitta inne i den luftkonditionerade och rökfria matsalen eller ta med sig sin mat ut på uteplatsen intill det berömda Truk Lagoon.

Hard Wreck Café & Bar ligger längst ner vid Truk Stop Hotel, alldeles intill restaurangen och har blivit en samlingsplats för bosatta, lokala myndigheter och företagsledare samt för besökarna på ön.

Body Shop har ingenting att göra med bilreparationer, utan snarare allt att göra med föryngrande av din kropp och själ efter en lång flygresa till Chuuk, eller efter en hel dags dykning eller bara för att koppla av.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.