truk lagoon

En välutrustad liveaboard i Truk Lagoon

thorfinn

Dyk ner i det varma klara vattnet i Truk Lagoon och upptäck världen av vrak och skatter som gömmer sig under havsytan. Väl ombord på Thorfinn så kommer du aldrig vara långt från någon dykplats eftersom fartyget ständigt rör sig runt den stora lagunen. Detta ger dig stor flexibilitet och bekvämlighet kombinerat med fantastisk dykning. Thorfinn tillhandahåller utmärkt tillgång till Truk Lagoon, och under endast en vecka ombord har du möjlighet att dyka på uppemot 30 vrak.

På Thorfinn finns elva luftkonditionerade dubbelhytter som rymmer 22 gäster, alla utrustade med TV, DVD-spelare och stora garderober. Åtta av rummen ligger på däck ”D” och ”E” och har dubbel- eller queensize-sängar. Duschar och toaletter finns i alla rum. På däck ”C” finns ytterligare tre ljusa och rymliga rum med två duschrum och toaletter som delas.

thorfinn2 thorfinn1

Den vackra matsalen ligger belägen på däck ”D” och ger plats åt 22 gäster. Här serverar personalen frukost tillagad på beställning och andra måltider från a la carte menyn. Två kockar arbetar på Thorfinn för att tillaga en mängd läckra måltider och bakverk. I biblioteket finns det böcker för allas intressen. Detta är en lugn plats och perfekt för att fixa med dagens skörd av UV-foton eller kanske bara för en runda kortspel.

Salongen på däck ”C” är rymligt och bekvämt inrett med en stor plasma-TV, DVD-spelare, CD-spelare med iPod-anslutning och ett surround system. Välfyllda hyllor med böcker, DVD-filmer, tidningar och böcker om bl.a. fiskar och vrak finns tillgängliga för alla gäster. Stora fönster med vacker utsikt gör detta rum till ett populärt område för gästerna. Baren erbjuder ett stort utbud av drycker; allt från kaffe, te, varm choklad och läsk till öl, vin och sprit till rimliga priser.

Däcket med spa ligger mittemot gästloungen, och är väldigt populärt mellan dyken eller senare på kvällen då man kan sitta där och bara njuta av utsikten. I den stora bubbelpoolen för uppemot 12 personer kan de kraftiga vattenstrålarna hjälpa till att massera bort värk och spänningar efter en lång dag av spännande dyk. Soldäcket är också väldigt populärt, speciellt under dagen mellan dyken där en behaglig skugga ger dig svalka medan du läser en bok eller helt enkelt njuter av utsikten över de vackra omkringliggande öarna.

thorfinn3

 
book now

Boka nu

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

departures

Avgångar
& priser

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.