truk lagoon

Blue Lagoon Resort i Truk Lagoon 

blue1 blue2

Blue Lagoon resort på ön Moen i Chuuk erbjuder en fantastisk utsikt över den världsberömda lagunen och den passar perfekt som boende för dykare.

Hotellet som är byggt i två våningsplan har 54 rymliga och moderna rum med luftkonditionering. Det smälter bra in i öns tropiska atmosfär och du kan njuta av utsikten över lagunen från rummens balkonger. Genom en kort promenad genom den lummiga trädgården så når du den vita sandstranden för ett uppfriskande dopp i det klara vattnet.

Restaurangen erbjuder ett härligt urval av havets läckerheter samt från det asiatiska köket. Dykcentret ligger på bekvämt avstånd inne på hotellområdet.

Öarna i lagunen är präglade av sin historia från andra världskriget. Det finns många historiska och kulturella utflyktsmål för både dykare och icke-dykande medresenärer som du når med taxi eller guidade bussturer. Du kan också boka en utflykt med motorbåt till avlägsna småöar, snorklingsutfärder eller bara för att njuta av en vacker solnedgång.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.