truk lagoon
last minute liveaboard departure

Truk Lagoon i Mikronesien

  • Hundratals vrak från fartyg och flygplan att utforska
  • Grundare dyk för sportdykare och djupare dyk för tekniska dykare
  • Haj och manta på korallreven

truk lagoon map

Hit kan du åka året om då temperaturen och vädret är lika varmt och fint hela tiden. Bäst dykning är det mellan december och juni då sikten väldigt bra vid den tiden. Truk är paradiset för vrakälskare med sina 60 skeppsvrak och 250 flygplansvrak från andra världskriget. Förutom vrak så erbjuder Truk även möjligheten att få se flera hajarter samt mantor.

Truk Lagoon Video

Truk Lagoon

blue-lagoon

Blue Lagoon Resort

Blue Lagoon resort på ön Moen i Chuuk erbjuder en fantastisk utsikt över den världsberömda lagunen och den passar perfekt som boende för dykare.  Hotellet som är byggt i två våningsplan har 54 rymliga och moderna rum med luftkonditionering.

 

Läs mer här...

truk stop

Truk Stop Hotel

Dina värdar, Bill och Kiki Stinnett, byggde, äger och driver Truk Stop Hotel och dykcenter. Detta amerikanska/Chuukese paret gifte sig 1979 och har skapat denna oas i Mikronesien som riktar sig mot dykresenärer som kommer till Chuuk. 

 

Läs mer här...

thorfinn

Thorfinn Liveaboard

Dyk ner i det varma klara vattnet i Truk Lagoon och upptäck världen av vrak och skatter som gömmer sig under havsytan. Väl ombord på Thorfinn så kommer du aldrig vara långt från någon dykplats eftersom fartyget ständigt rör sig runt den stora lagunen.

 

Läs mer här...

odyssey

Odyssey Liveaboard

Odyssey har sex hytter med dubbelsäng eller två enkelsängar, två enkelhytter och en hytt med våningssängar. Alla hytter har eget badrum & toalett, luftkonditionering och DVD spelare.

 

Läs mer här...

 
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.