micronesia diving

Mikronesien – en dröm för vrak- och hajälskare

Mikronesien bör finnas med på alla dykares ”bucket list”. För alla vrakälskare står troligtvis Truk Lagoon, med sina dryga 200 vrak, högt upp på den listan. Yap stoltserar med sina mantor som man har chans att se året runt, plus sin unika kultur och vackra stränder. Palau har sina dramatiska drop-off’s, den berömda Jellyfish Lake och fantastiska hajupplevelser att skryta med. Mikronesien kommer inte att göra dig besviken!

Välj Din Destination

#

Truk Lagoon

Truk är paradiset för vrakälskare med sina 60 skeppsvrak och 250 flygplansvrak från andra världskriget. Förutom vrak så erbjuder Truk även möjligheten att få se flera hajarter samt mantor.

 

Läs mer här...

#

Palau

Missa inte att simma bland miljoner maneter i Jellyfish Lake. Överallt kan du njuta av den fantastiska sikten och av några av världens bästa dykplatser.

 

Läs mer här...

#

Yap

Yap är en av världens bästa platser för att dyka med mantor, här kan du på ett dyk komma nära 10-15 mantor samtidigt. Förutom chansen att se mantor kan du även uppleva en fantastisk mångfald i det marina livet runt Yap.

 

Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.