malta diving

Hotel Calypso - Gozo

calypso1

Hotell Calypso har 100 rum,de flesta med en härlig utsikt över det glittrande medelhavet och den pittoreska fiskebyn Marsalforn eller utsikt mot Xaghra Hill. Hotellet ligger bara en 15 minuters bilresa från färjeterminalen i Mgarr. Marsalforn är en lugn liten by som erbjuder restauranger, butiker och en strand, allt inom fem minuters promenad.

Rummen på Hotell Calypso är utrustade med bekvämligheter som badkar eller dusch, luftkonditionering, takfläkt, balkong eller terrass, radio, färg TV, minibar, säkerhetsbox (mot en avgift), allt för att göra din vistelse så behaglig som möjligt. På takterassen finns det ett soldäck med pool och en bar med lunchrätter.

calypso2

Receptionen är bemannad 24 timmar om dygnet och den vänliga personalen kommer att göra allt för att hjälpa dig på det sätt du önskar. Oavsett om du har frågor gällande adaptrar, strykjärn, tvättservice, bagageförvaring, rullstolar, sällskapsspel, utflykter och biluthyrning så är personalen bara glada att få hjälpa till.

calypso3

WIFI-internet finns på alla rum utan extra kostnad. Internet finns också tillgängligt i hotellets foajé mot en avgift. Logg in-kort finns att köpa i receptionen.

calypso4

Hotell Calypso har ett gott rykte sedan lång tid tillbaka för sin goda mat och bra service. På menyn finns spännande recept med fräscha, säsongsbetonade råvaror och med den menyn så kommer du att ha svårt att göra ditt val.

calypso5

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.