malta diving

Alexandra Hotel på Malta

alexandra1

Alexandra Hotel Malta ligger i centrum av St. Julians. Det har ett idealiskt läge om än lite livligt och är bara 5 minuter från stranden, köpcentra, stormarknader, kasinon, bio, bowling, restauranger, barer, diskotek och många andra faciliteter.

alexandra2

Alla rum har en balkong med utsikt över hotellets pool eller havet. Alla rum är utrustade med luftkonditionering/centralvärme, privat badrum, satellit-TV och telefon. Ett värdeskåp, kylskåp och en hårtork finns tillgängliga på begäran till en minimal extra kostnad. Tre- och fyrbäddsrum finns tillgängliga för familjer med barn.

alexandra3

Frukost börjar med ett stort utbud av varma och kalla objekt, inklusive flingor, yoghurt, bröd, juice, och även den välkända engelska frukosten. Trattoria All'Angolo precis nedanför hotellet, erbjuder italienska och maltesiska rätter inklusive en omfattande urval av förrätter, huvudrätter, pizza och desserter.

Rumsfaciliteter:

  • Badrum med dusch
  • Hårtork (extra kostnad)
  • Satellit-tv
  • Mini-bar (extra kostnad)
  • Direkttelefon
  • Säkerhetsskåp (extra kostnad)
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.