wildlife calendar

Safari Kornati

  • Vraket "Francesca da Rimini"
  • Brant väggdykning
  • Balun (den vackreste väggen i Kroatien)
  • Nationalparken Kornati

Zadar - Tribunj - Kaprije - Zirije - Vrulje - Levrnaka - Zadar

I naturreservatet Kornati kommer du att bjudas på kristallklart vatten och vackra lodrätta väggar med mycket fis och koraller. Anses av manga vara den bästa dykningen I Kroatien. Dykningen är fokuserad runt de dykplatser som finns runt ön Zirije. Som bjuder på lodräta väggar som är fulla med liv och rörelse. På grund av den fantastiska sikten gör du klokt i att titta en extra gång på djupmätaren så att du inte går för djupt. Men tack vara detta kommer du att bjudas på en häftig känsla när du svävar ut över kanten på de lodräta klipporna.

Kornati Route

Ifall dykarna känner sig manade så kommer det också att ges möjlighet att dyka på vraket ”Francesca da Rimini”. Ett tyskt fraktfartyg som sänktes av två brittiska ”spitfieres” under andra världskriget.

Dykdjupet är normalt mellan 20 – 40 meter. Det finns möjlighet att hyra 15 liters, 2X11 liters, 11 liters stages och rebreather flaskor ifall du önskar.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.