diving croatia

Dive City - Dykcenter i norra Kroatien

Dive City är ett 5-stjärnigt PADI center och en NAUI instructor Training facility. Dykcentret samarbetar med flera av de största utbildningskedjorna inom dykning, och personalen på dykcentret har internationell erfarenhet och jobbar hela tiden med att utveckla verksamheten. Ett mycket professionellt, familjeägt center som ger dig dykutbildning och dykning av hög klass med hög personlig service.

dive-city-croatia-boat

Dykbutiken är en av de nyaste i Kroatien, och erbjuder det bästa inom dykutrustning och andra dyktillbehör.

Dagsturer med dykbåten är mycket populärt då man kan äta lunch, snorkla, sola och bada mellan dyken. Man kan också besöka någon av de små byarna och prova på några av Kroatiens specialiteter, så som hemmagjord olivolja och vin.

dive-city-croatia-tech divers

Icke-dykare, snorklare och familjemedlemmar är också välkomna på denna dagstur. När dykarna tar en paus finns även chans till ett "prova på dyk" med en instruktör för de som är lite nyfikna på dykningen.

En typisk dykdag inkluderar inte bara dykning och snorkling, utan också att njuta och ta in den vackra omgivningen och ha en rolig och avslappnad dag.

Dyktillstånd i Kroatien:  I Kroatien är det lag på att man måste få ett dyktillstånd när man ska dyka i landet. Alla dykare som har godkänd dykutbildning kan köpa detta tillstånd på dykcentret för 100 Kouna (ca 15 Euro). Tillståndet är giltigt 1 år framåt.  Det är bara lagliga dykcenter som får lov att ge ut detta tillstånd.. Det bidrar till att inte låta oseriösa dykcenter etablera sig och hjälper också till att skydda undervattensmiljön i Kroatien.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.