tobago

Extra Divers i Speyside och Crown Point

extra1

Extra Divers dykcenter är beläget både vid Speyside Inn längs Speysidebuktens gyllene strand och i Crown Point. Extra Divers håller högsta nivå på både kvalitet och säkerhet. De är medlemmar i PADI Resort Association och Tobago Dive Operator Association. Alla båtar är utrustade med DAN O2-kit, VHF-radio och närmaste tryckkammare finns i Roxborough bara 30 minuter från centret i Speyside. 

Varje dag erbjuds tre dyk vid närliggande dykplatser. De flesta dykplatser ligger inom 20 minuters räckhåll. Utfärder till mer avlägsna dykplatser som Sisters och London Bridge ordnas också liksom grynings- och nattdyk.

extra2

På grund av de starka strömmarna utförs de flesta dyken som strömdyk och alla dykare förses med ytmarkeringsbojar (SMB). Även om Extra Divers välkomnar dykare på alla nivåer, rekommenderar man att dykare är AOW certifierade och har 35 dyk för att kunna njuta fullt ut av Tobagos dykplatser. Alla dyk är guidade av erfarna guider.

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.