caribbean diving

Dykdestinationer Karibien

Denna vackra dykregion erbjuder en variation av mjuk- och hårdkorallsrev, valhaj och en möjlighet att få njuta den vackra upplevelsen av cenotes i Mexiko. Våra destinationer i Karibien kan ge allt från mer extrema äventyr till avslappnande ”en gång i livet” upplevelser. Välj din ö – Tobago, Curacao eller fastlandet i Mexiko. Ingen av dessa platser kommer att göra dig besviken.

Välj Din Destination

#

Curacao

Se framför dig bilder av tropiska stränder och avslappnad karibisk livsstil. Curacao har också en rik historia och kulturarv och den lysande dykningen. Med fina skeppsvrak och ett rikligt fiskliv är det en perfekt tropisk ö att dra till. Fortfarande märks en del kvarvarande Europeiska vanor, tack vare sina många år som Nederländsk koloni.

 

 Läs mer här...

#

Mexiko

Det är få dykare som blir oberörda av dykningen i cenotes strax innanför den mexikanska kusten. Vi har ett perfekt upplägg så du kan få uppleva det själv. Om inte detta är lockande så finns världsklassdykning runt Cozumel som bara ligger en kort båtresa från kusten.

 

Läs mer här...

#

Tobago

De varma azurblå vattnen som smeker den ljust rosa sanden på de avskilda stränderna ger en perfekt och total avkoppling. För naturälskaren kan det vara intressant att veta att Tobago har den äldsta skyddade regnskogen på västra halvklotet och för dykaren finns sprakande korallrev med ett färgglatt myller av marint liv.  

 

Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.