diving packages

Du väljer själv - Newfoundland

I och med att Newfoundland är en unik destination där man har flera olika aktiviteter att välja emellan, så har vi endast lagt upp ett exempel på paket nedan.  Kom gärna med dina egna önskemål och så hjälper vi gärna dig.  Det som är viktigt för oss att veta är antal dagar som du kan vara borta samt antal dykdagar på plats.  Efter det kan vi skräddarsy en resa just för dig!

Newfoundland har något att erbjuda till alla åldrar. Från dykning på vrak I världsklass, vandring i fantastiska Gros Morne Park till att snorkla med valar eller runt isberg. På den här östligaste delen av Kanada kan man få allt I ett, historia, skönhet och äventyr. Nedan hittar ni lite olika förslag för att få igång tankarna.

  • Snorkla runt isberg från maj till juni
  • Snorkla med flera olika sorters valar som kommer in mot land för att äta och fortplanta sig från juli  till augusti
  • Discover Labrador kan ta er på en guided tur genom provinsen då det stannar på bland annat Gros Morne Park, Viking village och Whale graveyard
  • Hyr bil och åk på en egen upptäcktsfärd
  • Kombinera er resa med ett stopp I Nova Scotia, en provins på Kanadas fastland. Har kan ni besöka till Bay of Fundy (högsta tidvatten i världen) och åka längs Cape Breton trail.


Dykning vid vrak och isberg

Denna resa är för dig som vill komma riktigt nära dessa stora underverk; Isbergen! Hundratals isberg flyter förbi Newfoundlands kust varje år, och du kommer få möjligheten att utforska och njuta av dessa enorma formationer av is på ett sätt som de flesta bara drömmer om.

Du kommer inte bara få dyka vid isberg, och utforska dem, utan du kommer även att få möjligheten att dyka på Bell Islands vrak från andra världskriget. Fyra stycken välbevarade skepp som sänktes av tyskarnas ubåtar 1942.

Exempel på resa

Dag 1: Avresa från Nordisk flygplats med resa mot St Johns, Newfoundland. När du kommer fram till St Johns kommer du att bli upphämtad och körd till The Lodge, där du kommer att spendera de följande 7 nätterna.

Dag 2 – 6: Under dessa dagar kan du välja mellan ett 5 dagars dykpaket med vrak- och naturdykning runt Bell Island ELLER ett 5 dagars paket med valskådning och/ eller snorkeling runt isberg (säsongsberoende).

Dag 7: Du har möjligheten att se dig omkring i St Johns vackra landskap och uppleva den kanadensiska kulturen.  Avresa från St Johns mot Skandinavien på kvällen. 


Vill ni har mer information eller en offert är det bara att kontakta oss: info@scubatravel.se  eller +46  (0) 301 22 100.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.