subnauta

SubNauta Dykcenter - Portimao

Subnauta drivs av personer med ett dedikerat intresse för den lokala dykningen. Man startade och drev Ocean Revival projektet, från början till slut. De har också utvecklat en lokal dykguide ”Algarve Diving Guide” med en dokumentation av de 50 mest vanliga dykplatserna i regionen. På centret erbjuds en hög service nivå och utrustningen är av modernaste snitt och väl underhållen.  Vid alla aktiviteter betonas vikten av miljöhänsyn för flora, fauna och kulturarvet.

subnauta3

Dykcentret är stort 700m2 och centralt beläget. Alla lokaler, fyllningsanläggningar etc. är fullt uppdaterade, fräscha och moderna. Det finns rum för skölj och tork, lokaler för ombyte med dam- och herravdelning. Här finns butiksyta, klass- samt presentationsrum och en 3 meter djup dyktank för att prova utrustning och till utbildning.

subnauta1

Båtarna är designade för dykning, utrustade med dubbla motorer och senaste navigationsutrustningen. Man tar max 12 dykare på varje båt för bekvämlighet och säkerhet. De tre rib-båtarna som används för de dagliga turerna mäter 7, 10 och 12 meter. Det finns också en liveaboard som kan gå både över en natt och upp till en vecka.

subnauta2

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.