philippines

Program - Sri Lanka

Här följer ett exempel på ett reseprogram i Sri Lanka, detta kan självklart förändras, förkortas och förlängas, allt för att passa dina önskemål.

Matning och badning av elefanter - Heliga staden Kandy med sitt tempel av tandreliken - Traditionella dansföreställningen - Den Kungliga botaniska trädgården - Tefabrik- och plantage besöket - Sigirya stenfästning - Dambulla grott-tempel - Ruiner av antika riken på Anuradhapura - Djursafari

Sri Lanka

Dag 1
Vid ankomst, träffar ni och hälsar på våra representanter på Bandaranaike Internatioal Airport i Colombo. Ni träffar er chaufför- eller reseguide i ankomsthallen och därefter åker ni transfer till Colombo för övernattning. (Resan tar ca 1 timma). En valfri eftermiddags stadsrundtur av Colombo erbjuds.

Boende: Galadari Hotel – Colombo, Superior Rum, Halvpension

Dag 2
Frukost på hotellet innan avresa till Kandy. Ett besök på elefantfosterhemmet där du får vara med när de tar ett dopp vid floden vid Pinnawela. (2 ½ timma). Efteråt fortsätter vi mot Kandy och gör ett besök med guidad rundtur på en te-fabrik. Lunch serveras på bergen ovanför Kandy, på Senani Restaurant. På kvällen checkar du in på Amaya Hills Hotel. Njut av en Kandy:isk traditionel föreställning på Kandyan Art Centre. Middag och övernattning på hotellet.

Boende: Amaya Hills - Kandy, Superior Rum, Halvpension  

Dag 3
Frukost på hotellet innan en kort stadstur av Kandy samt ett besök på Kandyans lokala marknad, kända tandrelikstemplet och kungliga botaniska trädgården. Lunch på lokal restaurang eller på hotellet. Fri eftermiddag för att vila eller njuta av hotellets faciliteter.

Boende: Amaya Hills - Kandy, Superior Rum, Halvpension  

Dag 4
Frukost på hotellet innan resan till Dambulla. Med stopp på en kryddträdgård (ca 2 timmar). Efteråt besöker du Dambulla stengrottstempel. Lunch på vägen tillbaka på lokal restaurang. Check-in på Amaya Lake Hotel, med tid för vila och för fräscha upp dig. Sent på eftermiddagen besöker du Sigiraya och klättrar uppför Sigiraya stenfästning. På kvällen återvänder vi till hotellet för middag och övernattning.

Boende: Amaya Lake - Dambulla, Superior Rum, Halvpension  

Dag 5
Frukost på hotellet. Sedan aktiveter på eget bevåg på Amaya Lake Hotel. På morgonen kan du cykla, promenera, simma eller vila. Lunch på hotellet. Check ut från Amaya Lake hotell. Efter lunch åker du till Anuradhapura och startar sightseeing turen av den antika staden. Restid från Dambulla till Anuradhapura 1 ½ timma. Check-in på Palm Garden Village hotel, middag och övernattning.

Boende: Palm Garden Village - Anuradhapura, Superior Rum, Halvpension 

Dag 6
Före eller efter frukosten på hotellet åker du på en tidig safari i Wilpattu nationalpark, 4 timmar. Efteråt åker ni mot Negombo, resan tar ca 4 timmar. Check in på hotellet, middag på hotellet. Sen fri tid på kvällsbarerna längs havet m.m.

Boende: Jetwing Blue oeller Jetwing Beach - Negombo, Deluxe Rumm, Halvpension 

Dag 7
Frukost på hotellet. Efteråt åker du transfer till flygplatsen för avresa. 15 minuter färdtid från hotell till flygplats.

Sri Lanka

PAKETET INKLUDERAR:

• 6 nätter del i dubbelrum på hotellen enligt ovan
• Halvpension genom hela resan
• Färdmedel i privat luftkonditionerad bil eller minivan
• Engelskspråkig guide/chaufför genom hela resan
• Entré avgifter till : Pinnawala, Kandy Temple, Botanical Garden, Cultural Dance Show, SigiriyaRock, Dambulla Caves Temple, Anuradhapura City, Willpathu National Park med Jeep hyra för Safari
• Alla skatterPAKETET EXKLUDERAR:

• Visa för Sri Lanka, vänligen besök www.eta.gov.lk för mer information/ansök om ditt individuella visum
• Lunch alla dagar i Sri Lanka
• Foto och filmingstillstånd på kulturella landmärken och sevärdheter
• Övriga avgifter
• Dricks och porterageVIKTIGT:
• Alla reservationer påverkas av tillgänglighet vid bokningstillfället
• Alternativa liknande hotell erbjuds om det skulle vara fullbokat på ovan hotell
• Standard check in och check ut är kl. 12:00
• Kontakta oss för pris och tillgänglighet

Sri Lanka

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.