wildlife calendar

Islandway

Islandway är ett väldigt mysigt guesthouse på ön Guraidhoo i Södra Malé atoll. Med endast tre rum erbjuder Islandway en unik upplevelse i sann maldivsk anda. Papayaträd pryder den mysiga innergården där varje rum har en egen liten veranda. Guesthouset ligger på den östra sidan av ön där solen stiger upp over lagunen tidigt om morgonen. Ett vackert skådespel för den som är morgonpigg. Bara några hundra meter från guesthouset finns en jättefin strand där bad och sol i bikini inte är några problem alls.

aveyla maldives


Guraidhoo är en vacker och stillsam ö med ett fåtal caféer, restauranger och butiker. Guesthouset arrangerar många olika utflykter för den som inte vill tillbringa hela veckan i hängmattan. Med sin lilla motorbåt tar de er med till sandbanker, orörda korallrev, på fiskeutflykt och delfinsafari i solnedgången. Den som önskar prova på resortlivet för en dag eller kväll kan boka resortbesök på närliggande resorts. 

Aveyla Maldives


Det nyöppnade dykcentret Guraidhoo Dive Center på ön erbjuder båtdyk varje dag till de berömda dykplatsterna i närheten där Guraidhoo Corner och Kandooma Thila tillhör de mest adrenalinpumpande. När vattnet strömmar in i atollen från öst så utlovas riktigt spännande strömdyk med mycket haj. Vågsurfing är även väldigt stort utanför Guraidhoo.


aveyla maldives

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.