maldives

Casa Mia Maldives

På den vackra ön Mathiveri i Ari atoll ligger Casa Mia Maldives. Några steg från den kritvita stranden och det turkosblå havet erbjuder det lilla guesthouset 24 moderna rum i otroligt hög standard. Utbudet av service och faciliteter är i nivå med många resortöar och casa mia driver även sitt eget dykcenter.  Närheten till många av atollens bästa dykplatser gör detta guesthouse till ett utmärkt alternativ för dig som älskar möten med havets invånare.

Casa Mia erbjuder, förutom dykning, en utmärkt restaurang, en svalkande pool och andra vattenaktiviteter som snorkling på husrevet, kayaking och utflykter till andra öar.

Casa Mia - pool and restaurant

Ert äventyr börjar redan från Malé flygplats med en sea plane-transfer med en helt otrolig utsikt till Casa Mia och väl på plats är det standard med långa frukostar, lata luncher och stjärnklara middagar.

Casa Mia bedroom

Casa Mia ligger på den lokalbefolkade ön Mathiveri i norra delen av Ari Atollen, en av de mest mångsidiga av de maldiviska öarna. Förutom Casa Mia hittar man på Mathiveri små traditionella hus byggda av koraller, en liten skola, en enkel klinik och en traditionell moské. På ön är det möjligt att få uppleva det verkliga Maldiverna, lära känna det maldivska ö-livet och gästvänligheten som råder på öarna. Ta er därför god tid att strosa runt, prata med folk och njuta av allt som ön har att erbjuda.

Casa Mia Resort

För dig som vill upptäcka äventyret under ytan, har Casa Mia sin egen Scuba Schools International ( SSI ) Diving School. Tillsammans med professionella dykinstruktörer kan du lära dig att dyka och fascineras av en helt ny värld. För den som redan är certifierad dykare är Casa Mia den perfekta utgångspunkten. Med sin kärna i Norra Ari atollen har ön flera av Maldivernas bästa dykplatser nära till hands, som Maaya Thila, Fish Head, Hafsa och Rasdhoo, för att bara nämna några.

För er som föredrar att hålla sig vid ytan finns det möjlighet att låna mask, snorkel och fenor och ge sig ut på Casa Mias egna husrev. Där kan ni plaska runt i er egen takt och utforska Maldivernas magiska undervattensvärld.

Video

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.