maldives

Bandos Island Resort - Maldiverna

Bandos resort erbjuder allt som Maldiverna är välkänt för; turkosblått hav, underbara kritvita sandstränder och fantastiskt dykning! Allt detta ligger bara en kort båtresa på ca 30 min från huvudön Male och den internationella flygplatsen.

bandos1

Det är en ganska liten resort med 225 rum med flera olika barer, caféer och restauranter att välja mellan. Boende finns att välja mellan på flera nivåer från traditionella s.k. water villas, mer exklusiva jacuzzi beach villas till garden villas. Det finns också standard & deluxe rum för dig som ämnar ägna mest tid åt alla öns aktiviteter såsom dykning, windsurfing, träna på det högklassiga gymmet eller njuta av en härlig spa behandling.

Ön är ett perfekt, avslappnat resmål för allt från par på smekmånad till familjer. Det finns också en s.k. ”kids club” för de yngsta gästerna.

bandos2

Inget besök till Maldiverna är komplett utan att besöka den fantastiska undervattensvärlden. Även för dig som inte vill dyka med apparat utan bara snorkla så är Bandos utmärkt. Åk på en utflykt med någon av öns rymliga båtar, s.k. dhonis” och möt havets vackra varelser. Dive Bandos, öns lokala dykcenter, känner till varje del av Male atollens över 40 olika dykplatser. Bandos är en av få öar som har en egen tryckkammare på plats för sina gästers säkerhet.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.