maldives

Maldiverna - välkommen till paradiset!

  • Kombinera liveaboard med resort eller besök flera öar
  • Valhaj, manta, rockor, havssköldpaddor och leopardhaj
  • Den perfekta destinationen för smekmånad och avslappning

Den bästa tiden att besöka Maldiverna är under vinterhalvåret. Här finns allt från små tropiska revfiskar till bjässar som den majestätiska valhajen. Det finns även chans att få dyka med mantor, olika hajar, örnrockor och svärdfiskar.

När man tänker på Maldiverna tänker man på sol, hav och paradisiska stränder. Scuba Travel samarbetar med resorter som exempelvis Kuredu beläget i norra delen av Maldivernas ögrupper samt Bandos nära Male i den södra delen.

Öarna erbjuder en total verklighetsflykt och Maldiverna har verkligen lyckats behålla den där speciella magi som gör att vi kommer tillbaka år efter år. Inte heller behöver du vara på smekmånad för att få ut det mesta av denna läckra plats. Både dykare och soldyrkare finner dessa vita stränder och lysande blå hav omöjligt att motstå.

Dykare och snorklare bjuds in i ett lugnt hav vars vattenlinje knappt skummas av vågorna som slår mot korallrevet. På några sekunder kan du gå från din beach bungalow eller privata jacuzzi och kasta dig i det varma, turkosblå vattnet.

Under ytan väntar en hel hjord av marint liv och husrevet vid Kuredu är ett särskilt bra ställe att upptäcka örnrockor, men också snapper, barracuda och goat fish. Dykningen i Maldiverna kommer inte göra dig besviken!

leo

MV Leo Liveaboard

Leo är en av Constellation fleets exklusiva liveaboards i Maldiverna. Precis som hennes syster fartyg, Orion och Virgo, har man på Leo hittat en bra balans mellan bekväma hytter och de gemensamma utrymmena ombord och gott om plats för alla dykare på däck.


Läs mer här...

orion

MV Orion Liveaboard

MV Orion är konstruerad av fartygsbyggare med många års erfarenhet av dykning i Maldiverna och har utformats speciellt för dykare. Med erfarna dykguider och besättning kommer du att få en resa fylld med inspirerande möten som har gjort Maldiverna så berömt.

 

Läs mer här...

virgo

MV Virgo Liveaboard

Längtar du efter att få dyka i Maldiverna och vill göra det från en exklusiv liveaboard? Då behöver du inte leta längre! Liveaboarden Virgo är det senaste tillskottet hos den populära flottan, Constellation Fleet.


Läs mer här...

siren

Maldives Siren Liveaboard

Den 34 meter långa S/Y Maldives Siren har byggts av Worldwide Dive and Sail på ön Sulawesi. Hon är traditionell indonesisk ”gaft-rigged Phinisi”, handgjord på ironwood och teak. Skräddarsydd för dykare med alla faciliteter som kan tänkas behövas.

 

Läs mer här...

 
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha en offert?

Klicka på Panic
Button och besvara
några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.