2.jpg 3.jpg 4.jpg 0.png 6.png 8.png

Maldiverna - Välkommen till paradiset

  • Kombinera liveaboard med resort eller besök flera öar
  • Valhaj, manta, rockor, havssköldpaddor och leopardhaj
  • Den perfekta destinationen för smekmånad och avslappning

Bara en snabb titt på vad som erbjuds på Maldiverna avslöjar varför många dykare anser denna plats vara en av de bästa på vår planet. Maldiverna består av en serie atoller och öar som knappt syns över havsytan. Från dessa kan vi, året runt, uppleva skinande sol, vita sandstränder samt fascinerande tropisk dykning.

Den avslappnade atmosfären innebär att du kan helt och hållet ge efter för frestelser som fantastisk dykning och lyxigt boende. Här ligger fokus på att njuta av snabba strömdyk samt hänföras av den stora mantan när den kommer in för att tvätta sig. Valhajar är inte helt ovanliga och den grå revhajen kan man få syn på året runt. För att inte tala om de stora stimmen med färgglada vackra fiskar som simmar fram längs hisnande korallväggar. Dykningen i Maldiverna kommer inte att göra dig besviken.

Kombinera din resa som du önskar med liveaboards, resorter eller kanske ett besök på vägen i Sri Lanka. Maldivernas tropsika öar erbjuder varje resenär en smak av paradiset. Gå barfota från att du stiger ombord på båten eller sjöflygplanet och lämna all stress hemma.

 

Resorts, Guesthouses, Liveaboards och kombopaket i Maldiverna

kuredu

Resorter i Maldiverna

Att bo på en resort i Maldiverna är perfekt för dig som önskar koppla bort all stress. Du kommer omedelbart att förälska dig i atmosfären och njuta av vackra vyer, vit sand mellan tårna och fantastisk mat. Att bo på resort är perfekt för par, familjer och dykare som önskar en mer avslappnad upplevelse. De flesta resorter har fantastiska husrev för dykare och snorklare. På vissa av resorterna finns även andra aktiviteter som golf och kajakpaddling. Mer info...

guesthouse maldives

Guesthouses i Maldiverna

Vid sidan av de lyxiga resortöarna har något spännande börjat växa i Maldiverna. På de lokalbefolkade små öarna börjar det öppna upp små verksamheter som erbjuder boende, mat och upplevelser till turister som är nyfikna på att se det äkta Maldiverna. Vi har varit där och plockat ut ett par guldkorn på vackra små öar runt om i landet som erbjuder det bästa av Maldiverna, utan att tömma plånboken. Mer info...

Liveaboards i Maldiverna

En vecka ombord på en liveaboard på Maldiverna innebär att du bor ombord på en lyxig båt under sju nätter, äter god mat, blir väl omhändertagen av besättning och guider, gör spännande dyk och sist men inte minst så är du med om ett oförglömligt äventyr. På en liveaboard kommer du på ett bekvämt sätt väldigt nära vackra dykplatser och möter fina fiskar samt förhoppningsvis valhajar och mantor på riktigt nära håll. Mer info...

combo packages

Land/Liveaboard kombopaket

På Maldiverna kan du sätta ihop din resa precis som du vill ha den, det är ett perfekt resmål för att kombinera ihop på olika vis. Det vanligaste alternativet är att ta en vecka på en liveaboard, följt av ett par sköna dagar på en resort eller guest house. Du kan även göra en dubbel liveaboardresa med 2 veckor på båt eller så kombinerar du två olika boenden. Du kan även göra ett stopp i Sri Lanka på vägen till/från Maldiverna, för att få ett trevlig äventyr. Mer info...

 

Dykresor i Maldiverna

Maldiverna har något för alla och har du väl varit här en gång, så är det stor chans att du åker tillbaka snart igen. Alla internationella flyg anländer till huvudstaden Male, därifrån är din slutdestination endast en transfer bort, antingen med båt till resorterna, Bandos och Casa Mia eller med sjöflyg till Kuredu, Kihaad och Vakarufahli. En vecka eller längre på en resort är en utmärkt idé för er smekmånad eller familjesemester. Vi har flera resorter att välja mellan för att passa allas önskemål. Vissa är lyxiga, andra är mer anpassade för dykning. Du kan läsa mer om de olika resorterna genom att klicka på resortsektionen ovan.

Du kan också välja att bo på en liveaboard. Alla våra liveaboards åker direkt från Male och du kommer vara ute till havs under sju nätter. Om ni är en större grupp av vänner eller dykklubb, så kan vi ordna en privat båt för just er. Våra olika liveaboards har utrymme för 15 till 24 dykare och vissa båtar är mer lyxiga and andra. Du kommer också ha ett antal olika safaris att välja mellan. De flesta liveaboardbåtar gör alla safaris. Du kan läsa mer om båtarna och när de olika safaris äger rum genom att klicka på liveaboardsektionen här ovan.

manta maldiverna

Mixa och blanda din resa precis så som du vill ha den. Det är väldigt viktigt att du vet att du kan skräddasy din egen dykresa eller helt enkelt låta oss göra det för dig, genom att du berätta lite om dig själv och vad du önskar för din dyksemester. Kombinera en liveaboard med landbaserade alternativ för att få den perfekta balansen mellan världsklassdykning och tid att slappna av på stranden. Du kan också göra ett stopp i ett annat land på vägen till/från Maldiverna. Det finns till exempel flyg med Sri Lankan Airlines som tillåter dig ett stopp i Colombo, vi erbjuder ett väldigt spännande program för Sri Lanka så läs mer om det här. Det finns också andra flyg som tillåter ett stopp i ett annat land. Läs mer alla kombinationsmöjlighter och titta på våra exempelpaket genom att klicka på Resort/Liveaboard kombosektionen ovan.

 

 
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.