wakatobi
last minute liveaboard departure

Wakatobi - en dykresort i paradiset!

  • Orörda korallrev – en dröm för en UV-fotograf
  • En helt unik resort in en avslappnad miljö – en stressfri dykresa
  • Korallrev som myllrar av liv och stora fiskstim

Hem för världens mest välbehållna korallrev, erbjuder Wakatobi vad många påstår vara - den bästa dykningen i världen. Från Wakatobi resort når man över 40 dykplatser och den förstklassiga liveaboardbåten Pelagian ger tillgång till ännu fler.

I en fridfull och oexploaterad del av Indonesien, lite mer än två timmars privatflyg från Bali hittar du Wakatobi Dive Resort på den lilla ön Tolandono i sydöstra Sulawesi.

resort

Wakatobi Resort

En eko-resort i världsklass belägen mitt bland en otroligt varierande och spännande marin miljö. En perfekt symfoni av undervattensfärger, koraller och häftiga varelser väntar på dig bland mil av livfulla, oförstörda och skyddade rev.

 

Läs mer här...

pelagian

Pelagian Liveaboard

En av världens finaste liveaboards, Pelagian erbjuder 7, 10 och 11 nätters resor med en unik blandning av häpnadsväckande rev och sällsynta "muck diving" platser. Dykare ombord på nyrenoverade Pelagian får njuta av och frossa i lyxen av superb mat, förstklassig service och en stillsam men spännande färd. Här får du känslan av att vara på en privatyacht.

 

Läs mer här...

 

 
 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.