indo diving
last minute liveaboard departure

Indonesien - Makro, stora djur, vrak & muck

  • Dykning i världsklass med det lilla extra
  • Kombinera din dykresa med äventyr och upplevelser på land
  • Det går utmärkt att kombinera resmål för den ultimata resan

Indonesien är ett land med över 10 000 öar så det är inte så förvånande att det kan erbjuda något av världens bästa dykning. Det marina livet är både uppseendeväckande och extremt varierat. Från dagliga utfärder till livfulla rev och spännande vrak runt Bali till dykning från en lyxig liveaboard eller varför inte från en av världens bästa eco-resorter?

Resorter

#

Bali

År efter år har Bali blivit framröstad av läsare i många stora resemagasin till det mest spektakulära resmålet i hela världen.  De vänliga invånarna och den låga kriminaliteten garanterar besökare en avslappnad vistelse. 

Dykresor i Bali ger dig någonting lite extra med sina vrak, mantor och fina revsystem.

 

Läs mer här...

#

Norra Sulawesi

Norra Sulawesi är hem till tusentals färggranna, sällsynta marina varelser och historiska vrak. Här kan du utforska det magnifika korallrevet och upptäcka en högre koncentration av det marina livet än du finner på platser som Stora barriärrevet eller i Karibien.

 

Läs mer här...

#

Wakatobi

Hem för världens mest välbehållna korallrev, erbjuder Wakatobi vad många påstår vara - den bästa dykningen i världen. I en fridfull och oexploaterad del av Indonesien, lite mer än två timmars privatflyg från Bali hittar du Wakatobi Dive Resort på den lilla ön Tolandono i sydöstra Sulawesi.

 

Läs mer här...

Liveaboards

pelagian

Pelagian

Pelagian erbjuder 7, 10 och 11 nätters resor med en unik blandning av häpnadsväckande rev och sällsynta "muck diving" platser. Dykare får njuta av och frossa i lyxen av superb mat, förstklassig service och en stillsam men spännande färd.

 

Läs mer här...

siren

S/Y Indo Siren

Den 40 meter långa S/Y Indo Siren är konstruerad på samma sätt som hennes systerbåt S/Y Philippine Siren. Hytterna går att möblera med två enkelsängar alternativt med en dubbelsäng. Matsalen är rymlig och erbjuder en trevlig och avslappnande miljö.

 

Läs mer här...

arenui

The Arenui

Arenui är en otroligt vacker båt och lite av ett konstverk, med sin inredning av trä och dekorativa detaljer. Besättningen ombord förgyller verkligen din vistelse på båten med sin personliga service. Varje hytt är 17 kvm2 och är dekorerade enligt olika teman. Rummen har eget badrum och en individuellt kontrollerad luftkonditionering.

 

Läs mer här...

waow

WAOW Dyk Yacht

WAOW, som betyder "Water Adventure Ocean Wide", är ett 58 meter långt tremastat segelfartyg konstruerat på traditionellt sätt och helt utav trä. Fartyget ger en känsla av Söderhavet och erbjuder frihet, äventyr, komfort, kvalitet och stil.

 

Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.