bali diving

En pärla på norra Bali - Pondok Sari Resort & Spa

Pondok Sari Beach & Spa Resort i norra Bali är en riktig fröjd för ögat med sina grönskande trädgårdar, lotusdammar och balinesiska skulpturer. Den vackra arkitekturen på hotellet är balinesisk, den stilen är typiskt för området.

pondok1

Både restaurangen och baren ligger nära stranden och erbjuder en vacker utsikt över både strand och pool. På restaurangmenyn finns en blandning av indonesiska, asiatiska och internationella rätter. Alla måltider kan serveras i restaurangen eller på stranden och kryddas efter smak.

pondok2

Om du vill koppla av efter ett dyk så erbjuder Java Spa chans till detta. Java Spa är byggt i mitten av en vacker lotusdamm och erbjuder massage för enskild såväl som par. På menyn finns ansiktsbehandlingar, kroppsrengöringar, aromatiska bad och mycket mer. Eftersom priserna är mycket lägre här än i Norden, så är det väl värt pengarna att få skämma bort sig lite extra.  

Standard Bungalows

pondok3

Alla bungalows är separat från varandra och har en egen uteplats att sitta vid. Möblerna i sovrummet är gjorda av bambu och trä och över varje säng hänger ett myggnät. Alla rum har luftkonditionering och varmvattensdusch. Badrummen är delvis öppna och har en privat trädgård.

Några bungalows har utrymme för en tredje sovplats är perfekta för familjer. Barnsängar finns också tillgängliga på begäran.

Deluxe Bungalows

pondok4

Denna bungalow har två våningar fördelat på 68 kvm2 och är byggd av antikt trä vars javanesiska hantverk är över 200 år gammalt. Bungalowen är inbäddad i en tropisk trädgård och rymmer ett kombinerat vardagsrum och sovrum med en stor dubbelsäng, ett skrivbord, en sittgrupp, luftkonditionering, kylskåp och värdeskåp. I badrummet finns både badkar och varmvattensdusch.

På andra våningen finns en utomhusterrass med en underbar utsikt över den fantastiska trädgården. Här finns en bekväm sittgrupp med takfläkt som kan användas i alla tänkbara väder och en säng med myggnät som är placerad under bar himmel, den kan användas dag som natt. 

Deluxe Bunglows för familjer

pondok5

Denna enplansbungalow är utrustad med en extra säng för att skapa utrymme för en familj med upp till två barn. En säng är placerad i vardagsrummet och den andra finns i sovrummet, där det också finns en stor dubbelsäng. Luftkonditionering finns både inomhus och på terrassen, tillsammans med en fläkt. Varje bungalow har ett kylskåp och ett värdeskåp. Badrummet har såväl badkar som varmvattensdusch och varje bungalow har en privat trädgård med ett litet lusthus.

Deluxe Villa (Wayang)

pondok6

Denna villa är byggd av samma antika trämaterial och i samma design som deluxe bungalow, men har istället plats för upp till 6 personer. De tre lyxiga och individuellt designade rummen har stora dubbelsängar och vackra möbler. Villan har två imponerande badrum med handfat gjorda av trä, badkar och dusch.

Den rymliga matsalen och vardagsrummet är smakfullt inrett och väldigt mysiga. En CD-spelare med USB-anslutning finns tillgänglig och läshörnan i matsalen erbjuder en fantastisk utsikt över den tropiska trädgården utanför villan.

pondok7

Från soffhörnan vid poolen, som nästan är ett separat rum, kan du njuta av utsikten över villans egen lotusdamm med inbyggd pool och trädgård.  Från villan kan du också se ut över de vackra bergen kring Pemuteran Bay.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.