bali diving

Bali - Dykning och kultur

  • Två veckor på en resort eller res runt på ön, du väljer!
  • Fantastiska rev i nordost, stora djur i söder och vrak i öst
  • Kombinera dykning med kultur, avslappning och äventyr

Tack vare alla förändringar som skett under den snabba utvecklingen av Balis ekonomi, turism och kommunikation så har Bali år efter år blivit framröstad av läsare i många stora resemagasin till det mest spektakulära resmålet i hela världen.  De vänliga invånarna och den låga kriminaliteten garanterar besökare en avslappnad vistelse. Dykresor till Bali ger dig en blandning av korallrev, makroliv och mantor.

Skräddarsy din dykresa till Bali:

  • Börja resan i Kuta Beach för att slappa lite, fortsätt till Balis kulturella Mecka i Ubud och avsluta med en längre tid på ostkusten med underbar dykning.
  • Kombinera den nordöstliga kusten med dess fantastiska rev med klumpfisk och mantor vid Nusa Penida.
  • Njut av en vecka på Wakatobi resort och fortsätt med några dagar på Bali och avsluta med lite shopping i Singapore

Resorter

bali dive resort

Bali Dive Resort & Spa

Svenskdrivna Bali Dive Resort öppnade i maj 2014 och och erbjuder bekväma rum med fantastisk utsikt över det majestätiska berget, Mount Agung. Resorten ligger vid havet i Tukad Abu, 5 minuters bilresa från Tulamben, och är en perfekt plats för dykare, icke-dykare och familjer.

 

Läs mer här...

#

Alam Anda Ocean Front Resort & Spa

På Balis nordöstra kust, gömt i en kokosnöt-och apelsinplantage, långt bort från alla turister ligger Alam Anda Ocean Front Resort and Spa precis vid havet. Här har man chansen att uppleva det “äkta” Bali med dess kultur och få se hur de lokala invånarna lever.

 

Läs mer här...

#

Siddhartha Ocean Front Resort & Spa

Då Siddhartha Dive Resort & Spa byggdes 2009, satte det en ny standard för hotell på Balis nordöstra sida. Detta hotell erbjuder lyx och vacker arkitektur i en helt fantastisk omgivning, men trots detta är priserna fortfarande låga. Siddhartha är den perfekta platsen om man vill ha en avkopplande dyksemester.

 

 Läs mer här...

#

Pondok Sari Dive Resort

Pondok Sari Beach & Spa Resort i norra Bali är en riktig fröjd för ögat med sina grönskande trädgårdar, lotusdammar och balinesiska skulpturer. Den vackra arkitekturen på hotellet är balinesisk, den stilen är typiskt för området.

 

Läs mer här...

kalimaya

Kalimaya Dive Resort

Mellan Bali och Komodo finner du detta fantastiska lilla dykparadis, Sumbawa Island, som hittills inte upptäckts av majoriteten av dykresenärerna. Det finns bara sex bungalows, alla byggda på traditionellt vis och designade för att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för gästerna men ändå passa in i den naturliga omgivningen.

 

Läs mer här...

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.