arenui

The Arenui - en luxuös liveboard

arenui1

Arenui är en otroligt vacker båt och lite av ett konstverk, med sin inredning av trä och dekorativa detaljer. Besättningen ombord förgyller verkligen din vistelse på båten med sin personliga service. Varje hytt är 17 kvm2 och är dekorerade enligt olika teman. Rummen har eget badrum och en individuellt kontrollerad luftkonditionering.

arenui2

Alla bekvämligheter så som massage och spa - behandlingar ingår för att få varje dig så bekväm och avslappnad som möjligt under din semester. Måltiderna är serverade a la carte där råvarorna som används är lokalt odlade. Kockarna på båten är välutbildade och sätter oftast sin egen prägel på maten genom inspiration från lokal och internationell mat. 

Ombord båten finns ett spa, en dator med internet uppkoppling och ett bibliotek med diverse böcker och filmer, allt för att göra din vistelse ombord mer bekväm. Soldäckets bar med sin vackra miljö och utsikt är ett perfekt ställe för en kvällsdrink. Nitrox finns ombord och all dykning sker från RIB-båtar.

Tekniska Specifikationer

Längd: 43m
Bredd: 9m
Hytter: 8
Max antal gäster: 16
Besättning: 22
Navigation och Kommunikation system: GPS/Ekolod/plotter VHF/DSC/ Radar/Satellittelefon
Kompressorer: 2 x Bauer Mariner
Teknisk dykning: På begäran
Nitrox: Membrankompressor
Extra: Syrgas, förstahjälpen-kit, kamera, kamera bord, sköljtank, iMac datorer med fotoredigerings-program

 
book now

Boka nu

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

departures

Avgångar
& priser

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.