philippines

Sangat Island Dive Resort - Coron

sangat1

Sangat Island Dive Resort är som en bit av paradiset och erbjuder gästerna boende i 14 stycken naturvänligt byggda boenden samt restaurang och bar-faciliteter och ett internationellt känt dykcenter.

Sangat Island Dive Resort erbjuder 14 unika boenden vilket innefattar 6 Beachfront Cottages fyra Hillside Cottages, två Bungalow Suites, en Hilltop Chalet och det största och mest exklusiva boendet, Lambingan Villa med två sovrum och egen vit tropisk sandstrand.

Boende

sangat3 sangat4

Alla boendena är väl ventilerade och har stora fönster med myggnät, västerländska badrum, takfläkt, gott om belysning samt eluttag.

Restaurang

Tre buffémåltider, kaffe och te är inkluderat i priset för varje boende. Den öppna restaurangen med bar vid stranden erbjuder ett stort utbud av lokala rätter samt internationella rätter samt många dryckesalternativ under hela dagen och långt in på kvällen.

sangat5 sangat6

Frukost, lunch och middag är inkluderat i priset för boendet och serveras i en vacker omgivning. Alla buffémåltider inkluderar t.ex. färska skaldjursrätter, saftig kyckling , kötträtter och massvis med grönsaker och färsk frukt.

Allt från vatten aktiviteter som dykning, kajak och jet ski, till landbaserade äventyr som vandring runt ön och klättring, till off-Island upplevelser som jet ski turer och Island Hopping expeditioner. Det finns gott om saker att göra och många fantastiska platser att uppleva! Kajakuthyrning är inkluderat i priset.

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.