philippines

Sangat Island Dive Resort - Coron

sangat1

Sangat Island är som en liten bit av paradiset med sina vita stränder, smaragdgröna vatten och skogsklädda berg. Ön är den perfekta utgångspunkten för att utforska den fantastiska vrakdykningen som området erbjuder. 

Sangat Island Dive Resort öppnade dörrarna 1994, och erbjuder 14  boenden i lokal stil som alla är “low impact” ur ett ekologiskt perspektiv. Här finns även restaurang och barer samt ett internationellt erkänt vattensport- och dykcenter. 

Boende

sangat3 sangat4


Du välja mellan sex Beachfront Cottages, fyra Hillside Cottages, två Bungalow Suites, en Hilltop Chalet och det största och mest exklusiva boendet, Lambingan Villa med två sovrum och egen vit, tropisk sandstrand. Alla boendena är väl ventilerade och har stora fönster med myggnät, västerländska badrum, takfläkt, gott om belysning samt eluttag.

Restaurang

Tre buffémåltider, kaffe och te är inkluderat i priset för varje boende. Den öppna restaurangen med bar vid stranden erbjuder ett stort utbud av lokala rätter samt internationella rätter (t.ex. färska skaldjursrätter, saftig kyckling, kötträtter och massvis med grönsaker och färsk frukt) samt många dryckesalternativ under hela dagen och långt in på kvällen. Frukost, lunch och middag är inkluderat i priset för boendet och serveras i en hänförande vacker omgivning. 

sangat5 sangat rock bar


 Det finns gott om saker att göra och många fantastiska platser att uppleva: allt från vattenaktiviteter som dykning och kajak till landbaserade äventyr som vandring runt ön och klättring till off-Island-upplevelser som jet ski-turer och Island Hopping-expeditioner. 

sangat1

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.