philippines

Pura Vida Resort - Dumaguete - Filippinerna

pura1

Pura Vida Beach Resort är beläget vid en 3 kilometer lång och oförstörd strand i Dauin, ca 15 km söder om Dumaguete. Resorten, som är byggd av dykare för dykare, drivs av Chris Heim, grundare av Sea Explorers och tillika PADI Course Director. Det finns 12 rymliga deluxe rum vid stranden och poolen med luftkonditionering, takfläkt, kabel-TV och dusch med varmvatten.

 

Numera finns det dessutom två deluxe rum för familjer och två lyxiga sviter med jacuzzi. I den bakre delen av resorten ligger 10 Bamboo bungalows av det lite enklare slaget med takfläkt och badrum med dusch med varmvatten. Några av dem har luftkonditionering.

pura2 pura3

Beach restaurangen ligger ovanpå dykcentret och erbjuder en härlig utsikt över havet och poolområdet. Maten är en mix av internationella rätter och det asiatiska köket. Njut av kvällen i poolbaren med en tropisk drink, färskpressad juice eller en kall öl. Det finns ett litet spa på Pura Vida som erbjuder avslappande behandlingar som massage, body scrub, bastu och ångbad.

 

pura4 pura5

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.