philippines

Upptäck Filippinerna från land

Många av våra resmål i Filippinerna erbjuder något av den bästa landbaserade dykningen som finns i världen. Möjligheterna är i princip obegränsade i att kombinera olika typer av dykning. Välj mellan makro dykning vid Dumaguete, vrak vid Coron eller kanske leta rävhaj i morgonljuset vid Malapascua.

Resorter

cabilao

Cabilao Island

Bohol är omgivet av ett stort antal små öar. En av dem är Cabilao Island, som ligger väster om huvudön Bohol, mittemot Cebu, i Visaya havet. Cabilao Island täcker ett område på ungefär 8 km2 och är en av de mindre öarna i Filippinerna.

 

Läs mer här...

moalboal

Moalboal

Området Moalboal ligger cirka 90 kilometer sydväst om Cebu City. Trots närheten till Cebu City har Moalboal behållit en unik charm och avslappnad atmosfär som lokala och utländska turister älskar. Speciellt de som gillar resorter med närhet till natur och dykning vilket gör Moalboal till en perfekt tillflyktsort från det hektiska stadslivet.

 

 Läs mer här...

galera

Puerto Galera

Puerto Galera anses av många vara ett av de vackrare strandområdena i Filippinerna. Det som började som ett paradis för backpackers har nu utvecklats till ett turistparadis med hotell, resorter och restauranger.

 

 Läs mer här...

dumaguete

Dumaguete

Dumaguete City is the capital of Negros Oriental and is located at the south-eastern coast of the island. Negros, splitted into Occidental and Oriental, is mountainous and volcanic origin, very fertile and also famous as “sugar island”, because more than half of the agricultural land is used for sugar cane plantations.

Find Out More...

coron

Coron

Du hittar Coron Island i Calamaian-området sydväst om Manila. Ön anses vara den vackraste ön i Palawan området. Coron erbjuder en perfekt mix av internationell glamour och tropisk avkoppling.

Undervattensvyn av de sjunkna Japanska krigsfartygen gör Coron till en av de bästa vrakdykplatserna i världen.

 

 Läs mer här...

malapascua

Malapascua

Malapascua har en skön avslappnad atmosfär och erbjuder hotell med god standard till rimliga priser. 

Malapascua är känt för att ha väldigt bra hajdykning och vill man se den välkända rävhajen är detta ett utmärkt ställe att dyka på.

 

 Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.