philippines
last minute liveaboard departure

Filippinerna - kombinera flera dykresmål

  • Kombinera liveaboard med hotellvistelse på din resa
  • Stränder, makro, stora djur – du kan få allt i Filippinerna
  • Vrak från andra världskriget, korallrev, valhaj…

Här är det säsong året runt, men bäst dykning får du perioden oktober till juni då det inte är lika hett och fuktigt som under sommaren. Här kan du upptäcka alla vackra koraller, delfiner, färgglada småfiskar, sköldpaddor och flera hajarter.

Välj Din Destination

shorebased

Landbaserat

Många av våra resmål i Filippinerna erbjuder något av den bästa landbaserade dykningen som finns i världen. Möjligheterna är i princip obegränsade i att kombinera olika typer av dykning. Välj mellan makro dykning vid Dumaguete, vrak vid Coron eller kanske leta rävhaj i morgonljuset vid Malapascua.

Läs mer här..

liveaboard

Liveaboards

Om du föredrar en liveaboard upplevelse kan du bli rejält bortskämd oavsett vilken av våra båtar som du väljer. De är som flytande resorter snarare än en vanlig dykbåt. Det finns också ett varierat utbud av olika rutter och det finns något för alla smaker och nivåer.

Läs mer här...

safari

Dyksafaris

Filippinerna är en destination som är perfekt för dyksafari, här kan du uppleva det bästa av detta spännande land. Dykning i Filippinerna är mycket varierad och annorlunda, från väldigt lätt till utmanade dykning. De olika safarierna passar olika nivåer och många resor kan även icke-dykare och familjer åka på.

Läs mer här...

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.