asia diving

Asien – ett smörgåsbord för dykare 

Är du ute efter en riktigt speciell destination, då kan du vara säker på att du kommer att hitta den här. Asien har allt från vackra, romantiska, vita stränder och gyllene solnedgångar på Maldiverna, till Indonesiens annorlunda kultur och dykäventyr i världsklass samt Filippinernas tusentals öar som man enkelt kombinerar under sin dyksemester.

Välj Din Destination

#

Indonesien

Indonesien är ett fantastiskt område med massor att erbjuda.  Variationen av fisk och marint liv är stor och du har stor chans att se bland annat havsköldpadda, Napoleon, wrasse snapper, frogfish, pygmy sea horses, stingray och haj.

Välj mellan flera olika destinationer i Indonesien och mellan att bo i en resort eller på liveaboard. 

 

Läs mer här...

#

Maldiverna

När man tänker på Maldiverna tänker man på sol, hav och paradisiska stränder. Öarna erbjuder en total verklighetsflykt och Maldiverna har verkligen lyckats behålla den där speciella magi som gör att vi kommer tillbaka år efter år.

 

Läs mer här...

#

Filippinerna

Med flera tusen öar kan du välja att stanna kvar på en ö eller göra så kallade "island-hopping."  Här kan du upptäcka alla vackra koraller, delfiner, färgglada småfiskar, sköldpaddor och flera hajarter och uppleva olika delar av den vackra örika landet. Välj mellan landbaserat eller liveaboard. 

 

Läs mer här...

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.