tanzania

Valhaj och makrodykning – Tanzania, Afrika

islands4

Dykning på Mafia Island

Mafia’s skärgård består av en stor och flera små öar, alla med otroligt många djurarter med allt från den lilla fjärilen till den graciösa halsbandsflyghunden. Under ytan befinner man sig i ett av de största marina ekosystemen i Indiska Oceanen. Områden blev en skyddad marinpark år 1995 och har ett mycket friskt och varierat korallrevsystem. Vattnet håller en genomsnittlig temperatur på 26 grader och sikten ligger på 25-30 meter.

Dykning på Zanzibar

Korallreven som omringar Zanzibar är hem till över 400 olika typer av revfiskar, sköldpaddor, delfiner och annat marint liv. Har man tur kan man från juli till oktober få syn på knölvalar när de migrerar till Madagaskar. Den inbjudande Indiska oceanen som har en vattentemperatur på i genomsnitt 27 grader och sikten ligger på 10-40 meter. Äventyren under ytan mixas med den vibrerande atmosfären på land och ger oss en destination som är perfekt för dykare.

islands5 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.