tanzania

Tanzania - Zanzibar, Mafia Island & safaris

  • Kombinera dykning med safari med lejon och elefanter
  • Valhajsäsong från november till mars
  • Perfekt för både dykare och icke-dykare

tanzania safari

Tanzania är stolta bevarare av några av Afrikas mest spektakulära safaridestinationer. Här finns Mt. Kilimanjaro, Ngorongoro Crater, Serengeti, Selous Game Reserve, de österländska Bergen Arc, Zanzibar och Mafia Island. 

Tanzania är det äkta, vänliga och fantastiska Afrika!  Det är glädjens land där frasen “karibuni tena”, “välkommen tillbaka snart” alltid är den sista frasen du får höra. Följ urmänniskornas fotspår i Olduvi Gorge.  Tanzania borde vara mer känt, men vi gillar faktiskt att det inte är det.

tanzania turtle

Detta är den Indiska Oceanen på allra högsta nivå, öar, grundområden, korallrev, mangroveträsk och djupa hav som kryllar av liv, alla helt fantastiska upplevelser att få se. Mafia Island Marine Park med sin Valhajs population, visar hur samhället kan arbeta tillsammans för att bevara naturen; Zanzibar erbjuder högklassig dykning i en exotisk och historisk miljö och på fastlandet finns många vackra och nyupptäckta platser att besöka.

 

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.