diving destinations
last minute deals news liveaboard departure

Dykdestinationer runt om i världen

Scuba Travel erbjuder ett brett utbud av dykresmål världen över. Från dykning vid isberg i Kanada till grottdykning i Mexiko, från möten med mantor i Maldiverna till vrakdykning i Mikronesien. Välj från listan nedan och börja att planera din dykresa idag.

red sea

Röda Havet

Reven i Röda Havet är hem till en häpnadsväckande mångfald av marina djur och några av de stora fiskar man kan träffa på här är otroliga. Dessutom finns här fantastiska och välbevarade vrak såsom Thistelgorm.

Läs mer här...

mediterranean

Medelhavet

Vrak, grottor, tunnlar och rev är det som karakteriserar dykningen i Medelhavet kring Kroatien, Malta och Gozo. Otrolig dykning på vrak från fartyg och flygplan från andra världskriget väntar den äventyrlige som ger sig ner på djupet i Medelhavets klarblåa vatten. Du kan också förvänta dig möten med allt från bläckfisk till sjöhäst.

 

Läs mer här...

atlantic

Atlanten

En av de mest varierande regionerna är Atlanten, som erbjuder en mängd olika aktiviteter för dykare som söker något lite extra. Från Azorerna med valar, hajar och mobulas till sydkusten av England med sina Brugdhajar. Norrut till Skottland finns världsberömda dykområde för världskrigsvrak till Kanadas ostkust med andra världskrigsvrak, valar och isberg.

 

Läs mer här...

caribbean

Karibien

Denna vackra dykregion erbjuder en variation av mjuk- och hårdkorallsrev, valhaj och en möjlighet att få njuta den vackra upplevelsen av cenotes i Mexiko. Våra destinationer i Karibien kan ge allt från mer extrema äventyr till avslappnande ”en gång i livet” upplevelser.

 

Läs mer här...

pacific

Stilla Havet

Våra väl valda dykdestinationer i Stilla havet representerar vad det oftast är, en chans i livet att få dyka med stora pelagiska djur. Vårt program har utvecklats för att maximera möjligheterna att få upplevelser som de flesta bara får se sittande i TV soffan.

 

Läs mer här...

asia

Asien

Är du ute efter en riktigt speciell destination, då kan du vara säker på att du kommer att hitta den här. Asien har allt från vackra, romantiska, vita stränder och gyllene solnedgångar på Maldiverna, till Indonesiens annorlunda kultur och dykäventyr i världsklass samt Filippinernas tusentals öar som man enkelt kombinerar under sin dyksemester.

 

Läs mer här...

micro

Mikronesien

Mikronesien bör finnas med på alla dykares ”bucket list”. För alla vrakälskare står troligtvis Truk Lagoon, med sina dryga 200 vrak, högt upp på den listan. Yap stoltserar med sina mantor som man har chans att se året runt, plus sin unika kultur och vackra stränder. Palau har sina dramatiska drop-off’s, den berömda Jellyfish Lake och fantastiska hajupplevelser att skryta med.

 

Läs mer här...

africa

Afrika

Bara ordet ”Afrika” skapar bilder av stora äventyr. Som dykdestinationer gör varken Sydafrika eller Tanzania någon besviken. Möten med stora djur och häpnadsväckande områden ger en tydlig känsla av en vild och vacker kontinent.

 

Läs mer här...

 

 
book now

Boka resa nu

Om du vet vart du vill
resa och är redo att boka, så kontakta oss enligt nedan eller klicka på knappen och använd formuläret.

T +46 (0) 301 22100
E info@scubatravel.se

Panic

Vill du ha ett reseförslag?

Klicka på
’Hjälp tack’-knappen och besvara några frågor, så kommer våra trevliga reserådgivare att kontakta dig snart.

Behöver du resetips?

Vårt kontor är fullt av aktiva dykare som älskar att resa. Vi hjälper dig gärna med att ge dig råd inför din nästa resa.